Omni betyder hel. Omniterapi er for det hele menneske

Omniterapi er et værktøj til at skabe foranding i livet

I omniterapi er der ingen positive følelser at stræbe efter eller negative følelser, vi skal slippe af med.

“Uønskede” følelser er i virkeligheden menneskelige egenskaber, der er blevet skubbet ud af balance.

For eksempel mildhed, der blev til svaghed og desperation, styrke som blev til dominans, osv

Der stilles store krav og forventninger til det at være menneske i dag. Især bidrager den hurtigt voksende teknologiske udvikling til, at vi skal følge med. I et forsøg på at leve op til kravene og forventningerne på både det personlige, relationelle, sociale, kulturelle og samfundsmæssige niveau, er det ikke underligt, at mennesket er udfordret i at miste kontakten til sig selv og derfor oplever stress, livskriser, fysiske smerter, følelsesmæssige ubalancer, relationelle problemer, etc.

En forudsætning i en Omni kropsbehandling er alliancen mellem dig som klient og mig som behandler.

Sammen går vi på opdagelse i din krop og undersøger, hvor du fysisk mærker den udfordring, du står i. I et ligeværdigt samarbejde udforsker vi de mønstre, som besværliggør dit liv. Ved hjælp af samtale og forskellige teknikker genskabes kontakten til din krop. I dette trygge rum inviterer jeg dig til at være med de fornemmelser og følelser, du oplever i kroppen Det skaber mulighed for, at blokeringer i sind og krop bliver opløst, du opnår en dybere forståelse af dig selv, og får fremadrettet muligheden for at træffe sundere valg i dit liv.

Ubalancerede egenskaber og mønstre udtrykker sig gennem kroppen

Ved at forbinde dig til dine oprindelige egenskaber og styrker kan der ske en dyb indre forandring, der kan påvirke alle områder i det liv

Læs mere om Omniterapi og
Omniuddannelsen på omni-therapy.com