Body-SDS aktiverer kroppens evne til at helbrede

Body Self Development’s
System (Body-SDS)

er en effektiv måde at behandle og forebygge skavanker på.

Ved hjælp af specielle massageteknikker og mobiliserede ledfrigørelser aktiverer jeg de selvhelbredende egenskaber i din krop.

Suppleret med kraftfulde træningsformer er du i stand til at styrke led, muskler og nervesystem – og udrense de indre organer.

Jeg hjælper dig med at genfinde balancen i både krop og sind

I dag går alting stærkere og stærkere. Er mængden af informationer og indtryk i perioder mere, end du kan overskue, kommer kroppen nemt i ubalance. Og du risikerer, at den siger fra. Det kan være fysisk, hvor du oplever spændinger og smerter i for eksempel hoved, nakke, skuldre og ryg. Eller du får mave- og tarmproblemer. Det kan også være psykisk i form af stress, underskud af energi og manglende livsglæde.

Ingen hokus-pokus. Men effektive behandlinger, baseret på nærhed og indsigt

Behandlingerne hos Hjortekær Kropsterapi består af ca. 50 minutters massage af led, muskler, organer og bindevæv. Plus samtale efter behov.

Som uddannet kropsterapeut fra Body-sds A/S har jeg fokus på hele mennesket og arbejder med årsagen til problemet – ikke symptomet. Allerede efter første gang kan du opleve, at der igen er skabt kontakt mellem din krop og dit sind. Du mærker den indre ro. Og du fornemmer et større overskud og en god energi.

Husk, at du altid har et valg og er ansvarlig for dit eget liv. Jeg glæder mig til at se dig!

Sådan foregår
behandlingen i praksis

1

Samtale

Behandlingen begynder med en kort samtale, hvor du fortæller, hvordan du har det. Er der noget, som jeg skal være særligt opmærksom på, så hold dig endelig ikke tilbage. Jeg stiller sikkert også nogle spørgsmål for at sikre den bedst mulige behandling.

Psykiske smerter kan påvirke dig fysisk – og omvendt
2

På briksen

Efter samtalen klæder du dig af, men beholder undertøjet på. Så lægger du dig på ryggen på briksen og får et blødt og lunt tæppe over dig.

Ved at frigøre psykiske og fysiske spændinger kan du helbrede kroppen
3

Massage

Selve massagen foregår på begge sider af kroppen. Den varer ca. 50 minutter og består af:

1) Pulserende og dynamiske massageteknikker, som:

  • Aktiverer gennemstrømningen af væv
  • Stimulerer dine organer og dit kredsløb
  • Løsgør og afspænder dine muskler
  • Let frigør dine led

 

2) Åndedrætsteknikker, som:

  • Aktiverer det dybe åndedræt for at frigøre dine led, afspænder musklerne og skaber kontakt mellem sind og krop.

 

Når jeg masserer, bruger jeg min indfølingsevne med respekt for din krop og psyke. Vær opmærksom på, at du kan opleve, at behandlingen sætter gang i en række følelser – som bedst kan beskrives som psykiske smerter. Dem vil vi naturligvis tale om undervejs eller efter behandlingen.

Du har altid et valg og er ansvarlig for dit eget liv
4

Afslutning

Jeg afslutter massagen med lette strøg og en kort samtale, hvis du har brug for det. Efter behandlingen er du måske tørstig, fordi der er sat en udrensningsproces i gang. Du kan også føle dig træt, afslappet, afklaret eller fyldt med energi. De fleste giver udtryk for et større velværd, bedre plads inde i sig selv og overskud til at møde hverdagen igen.